Jasper Korll winnaar 6e karpercompetitie

Zaterdag, 26 augustus 2017

Vrijdag 18 augustus is de 6e karperwedstrijd van het seizoen gevist. De avond begon met redelijk weer en een mooie westen wind. In de nacht viel aardig veel regen, en de vissen lieten zich niet gemakkelijk vangen. Enigzins tegen de verwachting in kwamen de aanbeten vanaf de boomgaard, de kant waar de wind juist vanaf stond te blazen. Totaal werden er 10 vissen gevangen met 10 vissers. Jasper Korll wist 3 karpers te vangen, totaal 24,8 kilo. Hennie Barten wist 2 karpers te vangen, totaal 14,7 kilo. Gerard Korll ving de kleinste karper van de nacht, maarliefst 3 kilo. Met nog een wedstrijd te gaan zit de top-3 dicht bij elkaar (16kilo). Vrijdag 1 september zal de laatste wedstrijd gevist worden, deze wedstrijd is zoals altijd van 20:00 uur tot 8:00 uur. Wie zal er dan bovenaan staan.....